Wij zijn sociaal, scherp, wakker en houden van aanpakken

Over ons

Vlot, sociaal, scherp en fris. Daar staat Coffeestain voor. We steken graag onze handen uit de mouwen om tot vernieuwende, praktische en efficiënte oplossingen te komen. De wens van onze klanten staat centraal. Tevredenheid en klantgerichtheid zijn onze kernwaarden.

Bij Coffeestain kiest u voor betaalbare kwaliteit. We hechten veel waarde aan een ontspannen en informele relatie met onze klanten. Daarom houden we de drempel om contact met ons op te nemen zo laag mogelijk. Zowel binnen als buiten kantoortijden kunt u ons bereiken. De koffie staat klaar!

Coffeestain: geschiedenis

Coffeestain werd in 2014 opgericht door Bjorn Mickers. Bjorn ontdekte dat veel ondernemers in het mkb behoefte hebben aan een totaalpakket waarin diverse internetmedia zijn opgenomen. Coffeestain komt hieraan tegemoet. Zo ontwikkelt Coffeestain onder andere mobiele apps en websites en weten wij alles van social media en zoekmachineoptimalisatie (seo).

Coffeestain: de naam

Onder de naam ‘Mickers Solutions’ verzorgt Bjorn vanaf 2010 websites voor het mkb en adviseert hij bedrijven over internetmarketing. Een veel breder en internationaal klantenbereik en zijn ambitie tot vernieuwing leidden tot een nieuwe naam en uitstraling. De naam Coffeestain is ontstaan uit wat koffie symboliseert. Met Coffeestain kiest u voor: sociaal, vertrouwd en kwaliteit. Maar koffie ademt ook een sfeer van aanpakken, precisie en een scherpe blik.

Coffeestain: partners

In samenwerking met een hechte club webdesigners, tekstschrijvers, ICT’ers en andere professionals levert Coffeestain hoogwaardige internetproducten op maat. Al onze partners hebben hun eigen professionele kwaliteiten, maar onze mentaliteit is hetzelfde. We zijn stuk voor stuk enthousiast en zitten vol vernieuwende ideeën die we graag met onze klanten delen. Onze oplossingen zijn origineel, functioneel, toegankelijk en altijd op maat. Voor ons geldt: u tevreden, wij tevreden.

Samen met u gaan we op zoek naar de oplossing die het best bij u past en waarmee u zo snel mogelijk uit de voeten kan
© Coffeestain 2010-2018